2015. augusztus 31., hétfő

Mi minden történt a Labor Caféban a megnyitásunk óta?

Újabb képes beszámolónk következik a teljesség igénye nélkül.

0.1. A Labor Café 0. eseményén, még júliusban sikeresen zárult véradó napunk:


0.2. Első sajtós megjelenésünk a Promotions oldalán, Toronicza Péter írásában, aminek köszönhetően sokan megkerestetek bennünket felajánlásaitokkal! (a cikket IDE kattintva érhetitek el)


0.3. Ezt követően, megnyitásunk előtt egy nappal két csodás önkéntesünk, Segítő Orsi, vagyis Máté Orsolya és a Hűséges Zombi, vagyis Fábián Zoli nélkül nem mondhattuk volna ki többször is: OK! Hétfőn nyithatunk.


OLVASD TOVÁBB!




0.4. Költséghatékony, szabadtéri ülőalkalmatosságként néhány szalmabála szolgált, felpakolásukhoz önkéntes segítő kezeket kaptunk, de sajnos a tűzvédelmi szabály miatt hamarosan vissza is kellett őket szállítani a forráshoz:

1. Első, kísérleti hetünk egyik legfontosabb eseménye a Sziget stream volt, melynek keretében új, nagyképernyős tévénken követhettétek figyelemmel Toronicza Péter segítségével a Sziget koncerteket, melyekről az újságíró a Promotions oldalán folyamatosan beszámolt.
 

2. Augusztus 12.: Spontán buli a Laborban. Zenélt az Ukulele Trió, arcot festettünk a kicsiknek.


3. Megjelent rólunk a Kelet-Magyarországban egy cikk "Becsületkasszás kávézónak álcázott közösségi találkahely" címmel

4. Augusztus 14: Estére megtelt a terasz. Kellemes szellő, jó zene, jó társaság és italok feleltek a hangulatért.



5. Augusztus 15.: Facebook-oldalunk elérte a 400. lájkot! Köszönjük a bizalmatokat!:)

6. Augusztus 18.: Újra játszott nálunk az Ukulele Trió. Beszélgetős programra invitáltunk benneteket.

7. Augusztus 19.: Esti hangulatjelentés a Laborból (alakul a hely arculata, hála Fekete Nóra textilművész ízlésének és munkájának...)







8. Augusztus 20.: Mi ma sem pihentünk... Csúcsszuper fotókat készített rólunk Szigetközi Péter, Máté Orsolya önkéntesünk közreműködésével. NAGYON KÖSZÖNJÜK!!! Képek hamarosan!

9. Beindult a blogunk!!!! :) 

10. A Labor Café kutyabarát hellyé "avanzsálódott". Tízből tíz kutya ajánlja, hogy gyere be. 



11. Legfiatalabb önkéntesünk, Dalma:

12. Nagyon kevés is elég a gyerekeknek, hogy jól érezzék magukat, de most kifejezetten nekik szeretnénk cuccokat "toborozni" Tőletek. Színes ceruzákat, filctollakat, papírt, meséskönyveket és foglalkoztató játékokat. Kérlek, ha van olyasmitek, amit tudnátok nélkülözni otthon, hozzátok el nekünk, hogy a kicsik is jól érezzék magukat, míg mi nagyok trécselünk. Köszönjük!

13. Nézzetek be hozzánk és ne felejtsetek el írni a vendégkönyvbe sem! Minden visszajelzést szívesen veszünk, hiszen a cél, hogy közösen alakítsuk ki a Labor végső formáját.

14. Augusztus 28. Könnyed nyáresti hangulat a Laborban:





15. Elindult a szavazás arról, melyik sorozatot nézze "Sziki és Torony" érdekes kísérletük keretei között a Labor Caféban 16 órán át, bővebben ITT olvashattok erről!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése